Разбира се, не е случайност.
Два атома да отклонят комета.
Една овца, уханна роза –
сърце в синхрон
и ето ти планета.
А орбитите са безкрай,
посоките са неизвестност.
И всеки електрон е в
собствен рай,
а вечността е –
безсловестност...
© Христина All rights reserved.