Dec 13, 2007, 10:52 PM

Безсъние и Безумие 

  Poetry
507 0 2
 

Понякога Безсънието тихо идва,

почуква лекичко на моята врата,

влиза и бавно в нощта ми разстила

мечти и мисли за любовта

 

Безсънието сутрин си отива

и аз заставам на стария праг.

Понякога наистина щастлива,

понякога и мъничко сама

 

В утринта аз тръгвам след Безсъние

и с бавни стъпки търся обичта.

Мечтая си любовното Безумие

да вземе всичко от мене сега...

© Erato Eratova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??