Безумно
Ела, прегърнал моето безумие –
безсрамен, безразсъден и жесток.
Сложи черта на мислите и думите,
влез в бъдещето ми като пророк.
Пред тебе ще застана непокорна,
с юмруци ще посрещна любовта ти,
и по-добре до лудост да те мразя,
отколкото да бъдем непознати.
Не ме обичай – няма да те мразя.
Обичай ме, дори да ме боли.
Сърцето си от теб не ще опазя.
Обичам те. Безумно е, нали?
12.06.2006 г.
© Василена All rights reserved.