Jul 19, 2014, 10:24 AM

Безвремие 

  Poetry » Love
552 0 0

В греховна нощ отблясъци греховни...
Телата тръпнещи очакват своя зов...
Поискай ме и ще ме имаш!
Не вярвам днес във платоничната любов...

Телата ни се сливат окрилени...
Целувай устните ми тръпнещи в нощта!
Пронизвай ме, изгаряй ме безвремие...
И ме люби... и бавно ме люби сега! 

А може би във този танц вълшебен
ще си дарим частицата любов,
която имаме и аз, и ти безвремие...
Но недарена спи и чака своя зов...

Гърдите ми изгарят от ръцете ти...
И тръпне тялото ми с твоето в едно...
Поиска ме и имаш ме безвремие...
Аз знам - въртим се във греховно колело....

Но грешница не бих нарекла себе си.
И теб, безвремие не ще да нарека!
Затуй, че беше хубаво прозрение
 да дойда и остана с теб в нощта.

© Катя Конова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??