Feb 5, 2008, 9:31 AM

Безвъзвратно 

  Poetry » Love
918 0 2
Ти гневна проза
и безмълвна поезия.
Езическа дива,
уморена от преклонения.

Химера за щастие,
неумолима и непонятна.
На любов и омраза -
най-малко общо кратно...

© Стоян Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??