BG Офис.
Вграден ми е компютър в главата:
Офис пакет шамари,
онлайн спекулации.
Изцедиха ми жизнената сила.
Ще ида да напазарувам с ваучери от Била.
А ми се иска да съм в Рила.
Само да дочакам отпуск,
ще ида на зъболекар.
И на друг лекар.
Купувам си най-яките неща.
От аптеката.
Стройте офиси.
Карайте, ако щете, Лотуси.
Взимайте, докато можете да носите.
Ние ще ви служим,
няма да се косите!
20.04.2011
софия-офис
© Братан All rights reserved.