Страх, а от страха проблеми,
мисля малки, но приличат на големи.
Любовта ли ще погубят - питам?
НЕ! - и гневен аз отново скитам.
Ще се борим ний - дори безчестно
и не ме плаши, че няма да е лесно!
Дори и някой да пострада отстрани!
Глави ще давам, отношенията ни пак да са добри!
Защото на света само теб обичам
и дори връз трупове ще ти се вричам!!!
© Крум Балджийски All rights reserved.