Dec 4, 2009, 9:03 AM

Бих искала да те даря с безсмъртие 

  Poetry » Other
441 0 4

Човечност. Топлота. Искри.
Усмивки. Жестове. Картини.
Дихание. Копнежи.
Обич. Плач.
Магия.
Истина.
Ранимост.

 

Надеждата отиде си от мен.
(А беше толкоз упорита.)
Че някога отново ще те видя.
Един живот, завърнат  в пепелта.
Въздишка.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??