Dec 16, 2008, 2:38 PM

Бих... но не мога 

  Poetry
1019 0 3

Ако ме докоснеш с цялата си душа,
ако ме притиснеш силно сега,
ако ме целунеш както никога досега,
отново бих се върнала!


Отново бих отворила очи,
бих забравила всички горчиви сълзи,
отново ще обикна света,
за теб ще стана жива вода!


Вечно сили ще ти давам,
с буен огън ще те съживявам,
като две реки ще се слеем някой ден,
и заедно вековно ще течем!


Бих ти дала всичко мое,
и ти обещавам да е само твое,
да притежаваш целия ми свят
без да се боя, че ще го превърнеш в ад!


Отново бих се върнала,
че те има, ако знаех!
Отново любовта бих прегърнала,
че съществуваш, ако просто не мечтаех!


Отново бих се върнала,
съдбата си само за теб бих преобърнала!
Но... един подарен живот дори
не те изкушава да дойдеш, нали?!

© Александра All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??