Билет за вчерашния влак
Отпечатъкът от твойте длани
пари кожата ми пак
и болят ме стари рани,
чакам вчерашния влак.
Блянове се раждат и умират
в моето самотно чакане,
хората дори не спират,
бързайки да хванат влака си.
В ръце държа билет -
стар билет, билет за никъде.
Все един познат сюжет...
Щастието е вече минало.
Илияна Дадарова
© Или Дадарова All rights reserved.
Не очаквах това стихотворение да бъде толкова харесано... Явно когато пиша от сърце, каквото чувствам, се получава най- добре.