Jun 29, 2014, 9:55 AM  

Бисер на тиквата 

  Poetry » Civilian
382 0 0

За да се успокоели хората,

Чобанов и Орешарски не трябвало да ги има.

Туй изръси тоз, що властта иска да взима.

Да ходи на село да копае с мотиката,

щото не разбира от политиката!
Само ти да си на власт ли, генерале!?
Колко си нагъл, мале!

Със слухове за банките ли ги успокояваш*?
На този ли, българино, се надяваш!?

 

dariknews.bg/view_article.php?article_id=1288382

 

*afera.bg/pozitsia/63938.html

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??