Mar 20, 2014, 8:41 PM

Битие 

  Poetry » Phylosophy
374 0 0

Подправката на кюфте,

                          пипер или ким

е като нашето битие

                          пожар или дим...

 

© Георги Бъчваров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??