Човешки мисли неизбродни,
Създателю, стоиш със дни
встрани, не се намесваш.
Но ние знаем, помним,
че в трудно и усилно време
ръка подаваш ни – да тръгнем
заедно напред – духовни,
усетили пречиста сила.
май 2002
© Мери Попинз All rights reserved.