Feb 9, 2012, 1:32 PM

Благодарност към Отиващата си 

  Poetry
442 0 1

и ми хрумна
че трябва да ú благодаря
на тази висока дългокоса жена
обърнала гръб
изчезваща
отвъд битието
някъде там
отнасяща в найлонови
жълти торбички от Била
толкова много
толкова много от тази година
да ú кажа
благодаря ти
че ми остави
само най-важното
само онова малкото
което
на първо време ще ми потрябва
за да почна пак
Новата

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??