"Благодаря" е дума неземна,
тя молитва е кратка, безценна –
ако изричаш я ти от сърце –
грее чисто и пълно със вяра твойто сърце!
Дума, която носи духовно богатство,
ако дори я помисляш често и ясно!
Дума, която към тебе връща
Доброто и от която се крие лицето на злото.
Буди се, мисли, живей и заспивай с "Благодаря" –
в замяна от Вселената дар ще получиш –
да чувстваш как те препълва ден след ден Любовта!
© Даниела Ганчева All rights reserved.
Прекрасно е.