Благодаря ти,Господи за хората по пътя,
които срещнах и ще срещам всеки ден,
благодаря ти за семейстово и близките,
които всеки ден са до мен.
Благодаря ти,Господи за приятелите,
те значат и ще значат много,
благодаря ти и за времето в което,
да живея аз,без тях не мога.
Благодаря ти,Господи за грешките,
за всеки мой неуспех и провал,
за ударите на живота,тежките,
че всичко аз съм преодолял.
Благодаря ти,Господи за успехите,
за всеки изгрев,залез нов,
за бъдещето което ме очаква,
благодаря ти от сърце с любов.
Благодаря ти,Господи че дишам,
жив и здрав съм и живея,
благодаря ти затова че аз,
правя това,което умея.
Благодаря ти,Господи за всичко,
това което Ти си ми дал,
само ще чакам деня в който да кажа,
благодаря ти,за пътя който съм извървял!
© Илия Левков All rights reserved.