Благодаря ти, Господи, че си ми дал сърце,
да мога с него да обичам,
да страдам с другите души
и да раздавам свойте земни дни.
Благодаря ти че съм твоя дъщеря,
че съм дошла отново на Земята
да уча как да стана по-добра,
по-мъдра, силна и богата.
Благодаря ти, че закриляш ме от злото,
че все във моето сърце стоиш
и бащински говориш ми в ухото
да бъда себе си дори да ме боли.
Благодаря ти, че обичаш ме безмерно,
че съм частичка аз от твойта благодат,
че моята душа обича безрезервно
божественото в този земен свят.
© Неземна All rights reserved.