С обич и признателност само
изричам думичката "мамо",
с най-нежни слова -
мамо, бих те обсипала.
С радост гледам те сега,
виждам в косите ти снега,
годините чертаят диря,
но смехът в теб не спира.
Сърцето ти за добро
е винаги отворено,
без да се щадиш,
бързаш любов да дариш.
Заставаш ти до мен,
когато имам проблем,
ако в очите ми има сълзи -
първа виждаш ги ти.
Обичам те и благодаря,
моя букет от чувства ще ти даря,
приеми го, мамо ти,
и за всичко ми прости.
© Мария All rights reserved.
Честит празник !