Честита Нова година, приятели!!!
Благославям Живота всеки ден.
Обичам го такъв, какъвто е,
весел, тъжен, понякога комичен,
но никога скучен и безличен.
Благославям искрената обич
и веселата врява на децата ми,
прегръдките на моите родители
и верността на старите приятели.
Благославям здравото си тяло
и облика си доста младолик,
творческия полет на душата ми,
в стиховете на отявлен романтик.
Благославям тежките провали
и истината моя, автентичната,
илюзията кратка на победите
и любовта ми, магнетичната.
Благославям чудесата ежедневни,
в щастието и в безнадежността.
Така благословена искам да живея,
всеки ден, от утрото до вечерта.
Р. Дианжело
6/01/2014
© Радостина Дианжело All rights reserved.
Благодаря ти,че прочете и оцени стиха ми!Хубав ден ти желая!
***Добре дошла,Анастасия/Anastasia73/!Благодаря ти за подкрепата,оценката и добрите думи!