Вятърът ме завъртя.
Крило на гарван ме погали.
И само трепетът на любовта
живота отново в очите запали.
Толкова много любов
не бяха очите видяли...
Засипана с благост и топлина,
протегнах ръце към небето.
Божествена милост и светлина
изпълват духа и сърцето.
Толкова много любов...
Откъде изведнъж се роди?
В Твоя Божествен покров
мен, недостойната, скри...
© Люска Петрова All rights reserved.