Благословия
Дъжд вали, да напои земята,
да се раждат плодовете и цветята.
И Господ от Небето благославя
всичкото добро, което става.
След дъжда дъга изгрява
и небето просветлява,
природата в очакване притихва.
Слънце благодатно се усмихва.
После птичките запяват,
цялата земя се съживява,
чадърите си хората прибират
и своя път в света намират.
И Господ от Небето благославя
всичкото добро, което става.
© Албена Стефанова All rights reserved.