Sep 20, 2007, 1:02 PM

Благословия 

  Poetry
466 0 9
 

Благословия



Бъди, защото те обичам!

Бъди, защото, просто, си!

С любов, най-чиста те обричам

да бъдеш! Светлина бъди!

© Петър Варчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??