Блага вест си ти в живота мой,
бягат надалеч облаците тъмни.
Видях аз звездите безброй
и така докато навън съмна.
А ти от тях си по-красива,
ти си пролет, цвете, светлина,
бъди благословена и щастлива,
все ще помня твоята добрина.
И ето - слънцето изгрява,
галят ме топлите му лъчи,
не мога аз да те забравя -
твоите две красиви очи!
© Георги All rights reserved.