Блестящ и силен
кестенът разчупва своята хралупа-
удобната и топла пустота.
И пътят му е кратък -
от лятното дърво
до есенните стъпки на земята.
Защо е толкова безгрижен?
Безумство ли е
през студа да минеш невредим,
защото си роден от лято...?
© Маргарита Василева All rights reserved.
и ти, Марге прекрасно си го отразила - браво мила!!!