БЛИЗНАЦИ
Майка ми и татко двама
взели се с любов голяма.
Те разбираха се лесно
и живееха чудесно.
Само след една година
станахме ний четирима,
с брат ми двама сме близнаци
и големи сме юнаци.
Силно ритаме с крачета
и крещиме със гласчета
и мама с татко двама в спор
подеха труден разговор.
Мама: "тез наши хубавци
ще станат оперни певци" .
Татко: "Забрави тез мисли,
те ще станат футболисти".
Тъй на двамата големи
им създадохме проблеми,
а пък ние хич не хаем
и безгрижно си играем.
© Анка Келешева All rights reserved.
Чудесно е, възхитена съм!
Прегръдка от сърце!