Близо си до звездите,
далече си от земята.
И ще си толкова щастлив
за хората ако не мислиш.
И ще си толкова щастлив,
толкова щастлив.
Близо си до земята,
далече си от звездите.
И ще си толкова щастлив
за птиците ако не мислиш.
И ще си толкова щастлив,
толкова щастлив.
© Александър Василев All rights reserved.