Близост
Когато момичето е далече
или момчето далеч.
Когато пътят е много,
а километрите причина.
Любовта се превръща
в копринена нишка -
тънка, но здрава.
Нишка, която свързва
момичето, което е далече
и момчето, което е далеч.
Когато се обичат,
няма причини и разстояния.
Близо сме.
© Мария Чонова All rights reserved.
Поздрав!