Твоя огън гори в мен,
разпалва кръвта ми -
тя кипи във вените ми!
Аз съм вътре в теб,
ти си вътре в мен!
Тялото ти гори на
кладата на страстта,
плътта те топи
в опианение!... И моето
тяло на същата клада
гори - грешници сме!...
Ти си тази тъмна нощ
блудница, аз блудния
син! Грешния Вавилон
ще възкръсне в
проклетите ни и
опианени души - не е
любов сега!... Не! А
дива, изпепеляваща страст!
Отведи ме жрице Вавилонска
в своя тъмен храм!
Помоли се на свия идол -
грешен огън в сърцето ми
ти запали! Как боли!...
Как боли!... Сладко боли!
© Нако Наков All rights reserved.