Jun 8, 2007, 9:51 AM

Блус 

  Poetry
549 0 6

        

           


                Слепият  саксофонист,

                който  от месеци

                в  подлеза свири,
            

                в   една  проститутка е         влюбен...


                Той
                се  заслушва  усмихнат
               
                щом  я чуе 
               

                как  тя бавно
              
                подчуква със  свойте  Високи  обувки...



                Тя...

                Тя  от   толкова  време
          
                мрази
               
                всички мъже...  
 
                но  ето,

                към него  със  трепет   поглежда...

             

                и преди 
 
                да  се скрие...

                му праща 


                въздушна Целувка...

© Кирил Бачев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??