Косата твоя между пръстите усещам...
А теб усещам с аромат, кожата ти...
божествена наслада, кафява – шоколад!
Усни, Боже, май че се повтарям.
Утро е , очи с' сълзи отварям...
самота, май пак в съня си се повтарям.
Е миг един, спомен ли, лъжа.
Как искам съня да продължа.
© Ангел All rights reserved.