Jun 8, 2007, 6:59 PM

Блян 

  Poetry
1079 0 7
                                                                       Блян

                                          Несъвършен. Несбъднат. И далечен.
                                          Невидимо присъстващ в моя дом.
                                          Недостижим. Недосънуван. Вечен.
                                          И като айсберг ледено студен.

                                          Първичен. Нежен. Шеметно опасен.
                                          Жадуван. Дълго чакан. И мечтан.
                                          Измислен. Не целунат. И прекрасен.
                                          За мен ще си останеш само блян.

© Христина Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??