Nov 20, 2011, 5:20 PM

Блян 

  Poetry » Love
559 0 1

Очи като изумруди,

нежни като пеперуди.

Глас сладък и чаровен -

звук прекрасен и любовен.

 

Цвете пищно разцъфтяло

под слънцето краси

Софийското поле онемяло.

Там славеят лети.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??