Блянове.
Мечтите се изплъзват,
когато започват сами да говорят,
да, вече са близко
и чао.
Дали е тъжно,
дали със сила
на волята
да ги накараш все пак да говорят...
От теб за другите,
за това, което сме.
За смелите и изгубените,
за каквото може да е.
30октомври09
© Братан All rights reserved.