Принцес Ивон е с нов Барон,
събират ласкав тен на яхта „Лубрицица”,
напук на кралския канон -
днес акостират бодро в Ница.
Сто папарака хищно ги преследват,
Ивон щастливо им позира,
годежен пръстен с диамант просветва,
ще има мълнии, удавени в потира.
Баронът Мачо Нийъл Лук
разсеяно върви подире ù,
възглавници ще се превърнат в пух,
поредна Баронеса е отсвирена.
В хотел „Лазурен Трубадур”
посрещат ги с усмивки закачливи,
казиното е пълно с Мегатур
играчи, весели Барбини.
- Ейвиън, омари, Периньон,
че от круиза нямам сили... -
хрипти през джуков силикон
Ивон, Баронът кимва мило.
Светът осъмва удивен,
кафени чаши се разливат,
Принцес Ивон със яхтен тен,
топ-новина в Всемира!!!
Ейвиън – маркова минерална газирана вода
Периньон – марково шампанско
Следва
© Ивон All rights reserved.
че има толкова късметлийска съдба...
Но какво да се прави, животът дава на едни,
а други само гледат отстрани...
Поздрави за прекрасната поетеса! (6+)
БЪДИ!