Баба Бойка боб бере.
Боби иска да яде.
- Бобчо, бобът се вари.
Бързо боба остави!
- Бабо Бойке, не се бой.
Бобът си е само мой!
Бързо ще го схрускам аз.
- Бобчо, бъркаш ! Спри завчас!
Ала Боби е инат.
Счупи зъбчето отзад.
- Бабо, много ме боли.
Вече знам, БОБ СЕ ВАРИ!
© Веселка Стойнева All rights reserved.