Звънецът бие
за последния учебен час,
майката на Боби вие -
Боби няма го във клас.
Пласьорът стои пред вратите,
спира малките деца,
„Какво е това?" - питат го горките,
а после затихват невинните им сърчица.
Чувам как звънецът бие,
но не чувам неговия глас,
за цял живот тя душата си ще свие -
синът й, Боби, вече не е с нас!
© Мими All rights reserved.