Dec 3, 2017, 12:07 AM

Бог е любов 

  Poetry
968 0 10

Всеки ден се случват чудеса,
Бог обича своите деца,
праща ни подаръци безчет,
част от звездния прашец.

 

Милостив и съпричастен,
той помага ни да се изправим, 
и кога си най-нещастен,
помощ праща, да си спомним.

 

Нашите добри дела,
лъч надежда, светлина,
той посоката ни прояснява,
Бог любов ни подарява!

© Виктория Тасева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??