May 5, 2016, 7:43 AM  

Бог е Любовта 

  Poetry
516 0 1

Потънали във мрак,
не търсещи и светлината,
желаем материалните неща,
и мислим си, че сме щастливи
с нови дрехи, маратонки и коли!
А на празник като този - търси ме утеха,
и се сещаме за Божия му син,
лицемерно кръстим се и молим,
греховете наши да прости!
Сърдим се, за неуспехите в живота,
за не купен и модерен дом,
за разделите и всичко друго,
Него ние, а не себе си - виним!
Потънали във мрак,
не търсещи и светлината,
бързо трябва да се променим,
защото Бог е - гласът ни на сърцето,
защото Бог е - Любовта!

© Албена Радина All rights reserved.

В духа на Великден ... :)

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??