АЕЦ-а в Белене Бойко спря.
На некадърници се той опря.
Сам такъв, подобни назначава,
а народът на него се надява.
Заличава той всеки паритет.
Магистралите само са приоритет.
За хората, що нямат, важат всички закони,
но не и за хората с многото милиони.
Докато последните си живеят харно,
обикновеният човек няма парно.
Той е тровен, мачкан, тъпкан, експлоатиран
от бандит, като бизнесмен зле маскиран.
Бедният се пита: "Как аз тъй ще живея ,
как в такива условия въобще да оцелея?"
Докато едни с "Армани" се обличат,
други с дрипи на нищо не приличат.
Докато едни ядат от кофи на ябълки огризки,
други пият марково уиски.
Въобще в България е добре да си мафиот,
а е зле да си част от обикновения народ.
© Георги All rights reserved.