May 12, 2006, 1:03 PM

Богатство 

  Poetry
725 0 7
Имам си четири стени,
любими, за мене орисани.
В тях самотата шепти
рими, до край неизписани.

Имам си свят от мечти,
мънички, все постижими.
Tам, между тези стени,
цяло съкровище имам.

Имам си паяк любим,
весел, дори шегаджия.
От мрежи изплел е комин,
природен нали е ловджия.

Имам и трон... Без лъжа.
Златен - за царицата моя.
За музата ми - Самота,
обсебила с ласки покоя.

Не бих заменил този дом,
за злато, палати красиви.
Без моя самотен синдром,
мечтите ми как ще са живи?...

© Найден Найденов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??