Днес слязла е Богиня на Земята,
в човешки образ превъплътена,
под фините и пръсти оживяват, изящни тюркоазени цветя
и пръскат капчици Любов!
От пръските им само Доброта възкръсва!
И всеки заразен е с Красотата от кристалната им чистота!
Добре дошла, Богиньо - Красота!
Докоснах се до теб, какво приятно чувство!
Добре, че дойде "Време за възкръсване" да те открия!
Ще е красиво вътре в мен, щом теб те има!
© МИСИЯ All rights reserved.