Намерих те
и знаех, че
ти си ме обладавал
още преди да те срещна.
Планински въздух,
аз дишах те дълбоко
и кристално чиста
от пепелта се преродих.
Страстни тела оплели
танцувахме в
жарава любовна
и преоткривахме се
всяка секунда.
И времето беше спряло,
и боговете дори,
ни завиждаха тайно.
Намерих те...
за да те загубя.
Вървях към теб, а ти
се отдалечаваше бавно,
повтаряйки ми: "Обичам те".
© Лора All rights reserved.