Ти си причина
за всичко,
което се случва в живота ти!
ТИ СИ ПРОМЯНАТА,
цялото божие царство е в Теб,
само в теб,
във душата си пазиш познания!
АЗ-ът е пътя!
Ти правиш живота,
ти правиш вселената!
ВСИЧКО,
КОЕТО ИЗЛИЗА ОТ ТЕБ
Е БУМЕРАНГ
- ВРЪЩА СЕ.
© Ангел All rights reserved.
така е и това докато не се осъзнае
няма оправия ;