Време без време
Век след век
Един различен свят
Свят на бохеми
Бохеми от любов
В изкуството живеят
Във вените, в кръвта
В очите, в сърцето
Един таван в небето
Прозорец от звезди
Пътеки от цветя
Лабиринти от мечти
Разголена душа
Вятър от доброта
Чест и гордост
Без претенции
Без предразсъдъци
Свят за благородни
На небето стъпили
В земята потънали
И любов, любов.
Само това е.
Всичко това е.
Познали щастието.
В нищото.
Във всичко.
Един в другиго.
…Щастието.
© Лили Вълчева All rights reserved.