Неземно е, когато слънчев дъжд вали
в короната на старата топола.
Трептящите листа в потоци от лъчи.
Невинността на истината гола.
Милувката на вятъра, зелените треви,
летежа на глухарчета в небето.
От този дъжд родени са мечти.
Ръката Му докоснала сърцето.
© Гедеон All rights reserved.