Apr 7, 2023, 10:49 PM

Божествена обич 

  Poetry » Civilian, Other
285 5 8

Когато съчувстваш, надежда даряваш,

рани лекуваш и бършеш сълзи.

Сърце и ръце безвъзмездно подаваш,

не чакаш отплата, създаваш мечти.

 

Когато подкрепяш, вяра даряваш,

от времето свое за други делиш.

Стъпки, посоки стремглаво чертаеш,

на хорските клади готов да гориш.

 

Когато се радваш на чужди успехи,

надраснал и его, и суета,

закриля Всевишният твоите пътеки -

божествена обич за святи дела.

 

© Златка Чардакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??