Божествени стъпки
Вървя и търся съвършенство.
Пътека плета за бедни души.
Стъпвам благородно и скромно,
но гордо следвам съдбата си.
Раните забравям и ставам по-смел.
Чувам и скръб, и молби.
Изстрелвам млада любов.
Очаквам топли лица и усмивки.
Споря и с Бог.
Спомени... вяра, надежда...
Доверие... велика илюзия.
Божествени стъпки... оставям след мен.
Юлиано
© Юлиано Кръстев All rights reserved.