Aug 31, 2008, 9:54 AM

Божествено вино 

  Poetry » Love
707 0 11
Божествено вино

Тежкото червено вино
и леката ти лъчезарна усмивка,
и получи се небесно синьо,
и душата ми още иска.

Следваща бутилка отвори,
да пием от сладостта на греховете
и страстно пак ме целуни,
че ГРЯХ е виното на боговете!

© Алекс учо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??