Когато сутрин отвориш очи,
помоли се за всички безсмъртни души,
да бъдат красиви, щастливи и вечни,
да станат по-мъдри и много човечни.
Така денят ти ще бъде прекрасен
и тялото ще е в синхрон с душата,
тогава ще привличаш само
късмета, здравето и светлината.
Ще грабиш със шепи от дара божествен,
от теб ще извират прелест и чар,
светът от твойта енергия ще свети
и всичко ще е твоят Божи дар.
© Неземна All rights reserved.