Политиката е панаир.
Гледайте на Бойко якия сеир.
От Индия бог -
ще плащаме скъпия ток.
Бедните с монополи ще удари,
а Начкови - за няколко цигари.
Тоз политик всеки го знай.
На кариерата му да турим край.
© Георги All rights reserved.
Поздравления за редовете!